VIBA trajna boja za kosu
Talijanski know how kombiniran je s inovativnim duhom mladog i energičnog brenda, stvarajući tako proizvode koji odgovaraju svim potrebama profesionalaca uz ispunjavanje očekivano visokih standarda kvalitete.

Viba trajna boja za kosu obogaćena je dragocjenim sastojcima poput ulja argana, koje hidratizira, daje sjaj i elastičnost kosi te ekstraktom nevena koji protuupalnim svojstvima smiruje tjeme i dodatno hidratizira i štiti kosu.

-Izuzetno sjajna i dugotrajna boja

-Savršeno pokrivanje sijedih

-Praktično pakiranje od 100ml uz diluciju 1:1.5

-60 najčešće korištenih nijansi

vibaoxyslika
VIBA Oxy hidrogen krema
Dostupna u 4 formulacije (3%, 6%, 9% i 12%), iznimno ugodna za korištenje zahvaljujući mirisu banane, oksidirajuća krema VIBA Oxy lako se nanosi i savršeno prijanja za boju ili blanš prah.-Štiti i hrani kosu tijekom primjene

-Garantira ujednačeno bojanje

-Parfumiziran
blansslika
VIBA Blonde Power blanš prah
Dust-free blanš prah Blonde Power formuliran je da podigne razinu boje do maksimalnih 7 tonova. Bez volatilne prašine, izuzetno jednostavno i brzo miješanje prigodno za svaku tehniku posvjetljivanja. Dobivena smjesa je baršunasta, homogena i bez grudica, vrlo dobro prijanja uz kosu, lako se nanosi i garantira savršeno ujednačene rezultate. Idealan za kontrastiranje i neutralizaciju žutih tonova.